ķiršu lietus

pirmdiena, 2009. gada 20. aprīlis

protesta akcija un jauko-skatu izbrauciens!

Svetdien Berline ritenbrauceji - visdazadako dzimumu, vecumu un braucamriku ipasnieki - devas simboliska izbrauciena pa apli, lai protestetu pret pilsetas teevu plaanu - buveet lielcelju A100 cauri Berlinei (tiesji pari Elsenbrucke pie manas majas).
Tas izskatijas aptuveni sjadi:












Brauciena sakums pie S-bahn pieturas Treptowe Park un "lieliskas arhitekturas perles" - Allianz centra. Sanakusi jauniesi, gimenes ar berniem, pensionari, panki un aktivisti....













Nopelniem bagata rinbrauceja R.Vimba darba kartibaa :)










Taa kaa Berliines prioritate tomer esot gajeji un ritenbrauceji (kaa uzrunaa teica mana rajona Fridrishain-Krauzberg parstavis), tad demonstracija rada ari dazu labu aizkustinosju skatu :)
pec 4 stundam, " neliela aplja ap Berlini (ieskaitot brandenburgas vartus, Engela statuju, Kopi skvotu un citas vietas) ir sajuta, ka padarits kas vertigaks.
Vakara pa radio klausos zinjas, kuraas staasta ka aptuveni 1800 Berlines iedzivotaji izbraukusi ielas, lai protestetu pret autobaanja izbuuvi, kas piesarnjotu pilsetvidi ar troksni, izpludes gazem, samazinatu parku teritorijas un liktu nojaukt dazju labu dzivojamo maaju.

2 komentāri:

Ierakstīt komentāru

Abonēt Ziņas komentāri [Atom]

<< Sākumlapa