ķiršu lietus

ceturtdiena, 2009. gada 15. janvāris

spaßeffekt

Sjodien ir nedeljas pedeja darba diena - jaa, mees te stradajam 4 dienas nedelja!

Joprojam dzivoju viesistabaa, bet visticamak nakamtresjdien es jau pulesju gridas sava jaunaja dzivokli. Gridas tur tiesjam bus japule, jo intelektualie vaacu alkoholikji (tb ß remonstradnieki) piemidijushi pamatigu kartu ar kalkji, nokepajushi visus kaktus ar krasu un tamlidzigi. Sienas gan ir baltas kaa hospitaalii, bet tas ari sava veida labi - briiva vieta iedvesmai, ja gribesies ko 'apgleznot'.

Ik pa britinjam Gmaila uzpeld jautajumi no visam Eiropas pusem ar tekstu 'kas jums tur Riigaa notiek?!' Es nezinu, kas mums tur Riigaa notiek. Esmu te - starp graustiem un augstceltnem, idealistiem un glauniem veikaliem, pamulkjigajiem alus dzerajiem vaciesjiem un kebabu cepeejiem turkiem. Lasu zinjas un reize gribas smieties un raudaat par visu to cirku. Sjis, piemeram - http://www.tvnet.lv/zinas/images/upload/wallpapers/a_ll.jpg . Bebrim jau apsoliju - ja Shtokijs bus jaunais tautas varonis, es tochna iesju uz kapiem apsegties! Bet ko nu par to.

Sjonedelj nokartoju vacu valodas testu ieksj Volkschule - testa onkulis purinaja galvu un teica, ka man vajadzetu but B 1.1 grupa, bet acimredzami esmu aizmirsusi visu gramatiku - tapec operativi tiku ieskaitita A 2.2 grupa, kur macisies ar Ljena no musu ofisa. Un labi ka taa, njemot vera iedzimto slinkumu, ka ari tendenci visu aizmirst un saputrot, kad pratigs (un visnotalj uzcitigs) cilveks blakus attiecigas reizes noder.

Ik pa laikam uznak neparvarama velme piecelties, panjemt somu un iet maajaas. Ne jau uz Stralauer Alee, bet Tallinas-Terbatas ielu. Vai Gaujas ielu. Tados nolukos vakardien ar (zviedru) Juliju, kura ir beidzot vesela, un spanju Mariju devamies dzert teju uz SUPAMOLY. Pa celjam uzpeld Marijas dzivoklja biedrs Martins, kursh izstasta, ka 'supamoly' ir saisinajums no 'supermolotov' - to izgudrojusi cilveki, kas 1994 dzivoja konkretaja rajona. Toreiz gandriz visas majas ir bijushas apskvototas un policja nakusi 'tirit rajonu', dazjas no ielam bijushas aizbarikadetas un skvotu cilveki cinijushies pret policiju vairak ka nedelju. Tadas, luk, brivibas cinjas!
Taa kaa dazjiem pa celjam uznaak lielais izsalkums, tad pa celjam paedam vakarinjas vienaa no vietaam, kur cilveki pasji gatavo eest un pa 2 EUR var eleganti iebazt pilnu vederu. SUPAMOLY izradas 'trashy' vieta (ka jau lielakaja dalja Berlines labo vietu), kur JAMESON shots maksa 2.3 EUR un cilveks aiz bara priecajas redzet cilvekus. Kaut kas man atgadina to motociklistu vietu uz Tallinas ielas, kur tagad ir negarsjigaa kjinieshu estuve. Logus gan ara neviens nesit un cilveki ir tik vienkarsji un jauki, ka musu 'teeja' ievelkas lidz pusnaktij - ar visaam tam piederosajam sarunaam par globalo sasilshanu, Berlines labakajam ballishu vietaam, globalo krizi, celosjanu un visu parejo. Tiek izlemts vasara apmeklet FUSION FESTIVAL (http://www.fusion-festival.de/), iefiltreties Berlines secret-party, izradit Latviju, atrast sponsorus dzivei un darbam Berline utt.

Sapni kads paspiezj man roku un sjorit pamostos ar pieskariena sajutu plaukstaa.

7 komentāri:

  • 2009. gada 18. janvāris 09:28, Blogger Elina teica...

    kā zināms, smadzenes iepotēt diemžēl nav iespējams, tāpēc... (nu tas par politiku un "kas notiek Latvijā")

    taču Tev, kā jau vakar teicu, vajag parādīt kārtīgās ballīšmeites spēku un sameklēt reiz par visām reizēm to hamburgera kostjūmu! ;)

     
  • 2009. gada 19. janvāris 02:18, Blogger Linda teica...

    Nu gan.. Ruuta meklee sponsorus dzivei :)) Tas izklausaas peec pasakas.

    P.S. Eksamens pie Zelches bija X faktora ietekmee&mani no nogrimshanas daleeji izglaaba darbs, kursh tapa ar tavu palidzibu :))

     
  • 2009. gada 20. janvāris 02:17, Blogger bredoto teica...

    Nu Linda :)
    Es varu iedomaties Zelches smiininju :)

     
  • 2009. gada 20. janvāris 06:54, Blogger Njuksis teica...

    Zelčai patīk runāt par nāvi un mirušiem cilvēkiem :)

     
  • 2009. gada 21. janvāris 12:20, Blogger Harijs teica...

    neuztraucies! Štokijs nekur netiks...mēs, Bauri, klusītēm organizējam revolūciju un pēc tās šeit aliņus dalīs par brīvu ;)

     
  • 2009. gada 22. janvāris 03:38, Blogger Njuksis teica...

    tik nemetiet viņam ar tukšām alus pudelēm, tās tomēr var nodot. Un šajos grūtajos laikos katrs ienākums ir labs. :) Es ar Gruzijā tās krāju kā studiju laikos :D

     
  • 2009. gada 22. janvāris 07:48, Blogger bredoto teica...

    Oi, bail iedomaties, kaadi apmeeri buus ´kauna stuuriitim´ ar sjii briizja apgriezieniem.

     

Ierakstīt komentāru

Abonēt Ziņas komentāri [Atom]

<< Sākumlapa